Contact Fysiotherapie De Buren

Wilt u een afspraak maken bij een van de praktijken van Fysiotherapie De Buren? Dat kan snel en zonder verwijsbrief van uw dokter of arts. De fysiotherapeuten staan voor u klaar en kunnen snel een afspraak of consult met u inplannen. Via het contactformulier kunt u aangeven bij welke locatie u een afspraak wilt plannen. Liever telefonisch een afspraak maken? Bekijk dan de mogelijkheden per locatie via onze locatiepagina.

Na het maken van een afspraak zal de fysiotherapeut van de gekozen locatie samen met u gaan bekijken wat uw klachten zijn met welk doel u samen aan de slag zult gaan. Na deze afspraken zal een uitgebreid lichamelijk onderzoek volgen om te kijken aar uw klachten vandaan komen en welke behandelmethode(n) het beste aansluiten bij uw herstel. Uiteraard worden de behandelmogelijkheden met u besproken zodat u samen met de fysiotherapeut de meest prettige en efficiënte weg kunt kiezen.

Heeft u een vraag, suggestie of opmerkingen? Dan nodigen we u ook graag uit om gebruik te maken van het contactformulier of de telefoonnummers per vestiging.

Contact

Of neem contact op met een van onze filialen

Als u een afspraak heeft gemaakt bij een van onze praktijken gaat de fysiotherapeut samen met u bekijken wat precies uw klachten zijn en de doelen die u wilt bereiken.
Hierna doen we een uitgebreid lichamelijk onderzoek om te kijken waar uw klachten vandaan komen.

Samen met u worden nu de behandelmogelijkheden besproken.